Truca'ns973 330 776

C/Bellavia, 25 baixos25500 La Pobla de Segur

servidors

Windows, GNU/Linux i Proxmox

Som experts, en la instal·lació i configuració de servidors d’empresa. Treballem i els gestionem amb sistemes operatius Windows, GNU/Linux i entorns de virtualització Proxmox. També oferim la possibilitat de llogar-los al núvol i treballar-hi des de qualsevol lloc.

Entorns Windows: Acostumen a proporcionar-nos l’entorn ideal per a molts programes de gestió empresarial que treballen sota aquest entorn. També ens oferix el seu sistema de gestió de dominis, cosa que augmenta la seguretat de les nostres dades, evitant accessos no desitjats als nostres ordinadors.
www.microsoft.es

Entorns GNU/Linux: Entorn ideal per a les aplicacions que treballen en entorns web i com a gestors de bases de dades. La seva filosofia es basa en: «No preguntisel que poden fer, sinó demana el que vols que facin»
www.debian.org

Virtualització Proxmox: Sistema de virtualització de servidors, que ens permet amb un sol equip físic, instal·lar diversos equips de diferents sistemes operatius. Ens estalvia costos d’equips físics i guanyem en seguretat de dades, flexibilitat alhora de fer canvis, elecció de sistemes operatius i la seva mobilitat.
www.proxmox.com

Servidors al núvol: Lloguem, configurem i mantenim els servidors al núvol. Aquesta opció us permet despreocupar-vos del equip, del seu espai físic, de la fiabilitat de les dades, del talls elèctrics, etc. Tot per un petit import mensual. Nosaltres ens ocupem de tot.
Servidor Virtual Privat (VPS)