Truca'ns973 330 776

C/Bellavia, 25 baixos25500 La Pobla de Segur

odoo imatge

Odoo

Odoo és un programari d’alt nivell, per a les empreses més exigents. El seu funcionament amb mòduls, permet la perfecta adaptació a cada negoci.

És un programari OpenSource que funciona sota un entorn web. Això cosa ens permet mobilitat i flexibilitat en la gestió, estalviant-nos els elevats costos d’adquisició de llicències de programari. És el programari ideal per a les empreses que volen treure el màxim rendiment. I ens ajusta molt els costos d’implantació del programari.

Al ser un entorn web integrat en ell mateix, tots els serveis Web que la nostra empresa pot desitjar estan incorporats. Fàcilment podem crear una pàgina web, un bloc, una botiga electrònica on vendre els nostres productes i facturar-los directament, un portal de clients on descarregar les seves factures, etc. Aquesta integració també ens permet mobilitat.Podrem treballar des de qualsevol lloc que tinguem un ordinador amb un navegador web i connexió a Internet.

Odoo Rest

Des de Batista10, hem treballat molt dur per adaptar aquest programari a les exigències del món de l’hostaleria. El treball en un entorn web, ens permet tenir tants terminals com desitgem en el nostre local, o en diversos locals, centralitzant la gestió. Amb tauletes aconseguim prendre nota a les taules en temps real.També ens permet imprimir les comandes directament a la cuina.

El seu treball amb entorns pensats per pantalles tàctils i la seva configuració visual de taules permet gestionar els nostre bar, restaurant o qualsevol tipus d’establiment hostaler d’una forma fàcil i senzilla.

Odoo Hotel

Per complementar els terminals de bars i restaurants, si disposem d’un hotel, que millor que gestionar-ho tot amb el mateix programari?
Aquest fantàstic programari, disposa d’un mòdul adaptat als hotels, que permet gestionar les reserves, les entrades, les sortides i tots els extres que es puguin arribar a facturar en un hotel. Tot enllaçat amb la gestió i la comptabilitat de l’empresa.

Documents: Manuals Odoo

Comunitat Odoo