Truca'ns973 330 776

C/Bellavia, 25 baixos25500 La Pobla de Segur

manteniments

La vostra tranquil·litat, és la nostra filosofia

Des de Batista10 us oferim un serveis de manteniments, adaptats a les necessitats de cada empresa. Nosaltres escoltem les vostres necessitats, i adaptem els serveis i preus del manteniment.

Fem manteniments tant dels programes empresarials que implementem, com del dia a dia de la vostra oficina (correu electrònic, seguretat informàtica, dominis d’Internet, servidors, xarxa, etc.). Revisem i actualitzem els vostres servidors setmanalment per evitar atacs i revisem la seva seguretat.

Creiem fermament en la prevenció, per això ens agrada actuar, revisar i suggerir millores, abans de que passi qualsevol imprevist. Els nostres manteniments es basen en aquesta filosofia, actuar abans de l’imprevist.

Us atenem des de qualsevol plataforma de comunicació, el que més ens importa es resoldre la teva incidència. Podeu contacatar-nos, per correu electrònic, telèfon, Wattsapp, etc.
Us recomanem sempre llegir el nostre Blog on contestem els dubtes més habituals dels nostres clients, inclús podeu comentar les entrades i us contestarem amb la millor sol·lució.

El Blog de Batista10