Truca'ns973 330 776

C/Bellavia, 25 baixos25500 La Pobla de Segur

dolibarr

Dolibarr

Dolibarr és un altre programari OpenSource. En aquest cas enfocat en els autònoms, microempreses i petites empreses. És un programa modular, o sigui que només activem els mòduls que necessitem, que també funciona en entorn Web i sense restricció de llicències.

És el programari ideal, per simplificar i minimitzar el procés de gestió empresarial. Deixant-nos així la majoria del temps per fer allò que ens interessa, o sigui dedicar-nos a la nostra feina i simplificar el procés de facturació i gestió empresarial.

Des de Batista10 pensem que aquest programari és ideal per als autònoms i petites empreses que no requereixen o no volen una informatització excessiva. També és un gran programari per les empreses que comencen de nou i volen créixer amb un programari assequible i que no se’ls quedi petit en el moment que l’empresa vagi endavant.

El programari inclou tot el cicle de compra-venda de producte, des d’un mòdul CRM (Gestor de relació amb els clients) per captar i fidelitzar clients, passant per el control de compres i entregues de material, fins a la facturació i gestió dels cobraments.

El fet de treballar en un entorn web, ens permet fer gestions des de qualsevol lloc on ens trobem i amb qualsevol dispositiu amb accés a Internet, cosa totalment imprescindible avui en dia en un autònom.

Més informació: Pàgina Oficial

Documents: Manuals Dolibarr