Truca'ns973 330 776

C/Bellavia, 25 baixos25500 La Pobla de Segur

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

(Batista10) Raó social: MARC TORMO I BOCHACA
NIF: 78078933M
Adreça: c/ Bellavia, 25 baixos
25500 – La Pobla de Segur – Pallars Jussà
Telèfon: 973 330 776 Email: info@batista10.cat
Registre Mercantil de La Pobla de Segur:

FINALITAT DEL LLOC WEB.

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.
El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.batista10.cat

LEGISLACIÓ. Amb caràcter general les relacions entre MARC TORMO I BOCHACA (Batista10) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS. L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb MARC TORMO I BOCHACA (Batista10) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de MARC TORMO I BOCHACA (Batista10) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de MARC TORMO I BOCHACA, (Batista10).

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS). MARC TORMO I BOCHACA (Batista10) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. MARC TORMO I BOCHACA (Batista10) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de MARC TORMO I BOCHACA (Batista10). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de MARC TORMO I BOCHACA (Batista10) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.